Vier fasen

Afslanken nu definitief echt Afvallen, is mogelijk! Na de vier fasen, controleert u zelf uw gewicht.

Fase 1 - Het totale prote´nedieet
Tijdens deze fase krijgt u een persoonlijke samenstelling van prote´nepreparaten en voedingssupplementen in combinatie met toegestane groenten om het dieet tot een succes te maken. Wekelijks komt u op consult om de tegengekomen problemen te bespreken en door middel van impedantiemetingen te controleren of u werkelijk alleen vetmassa verliest.

Fase 2 - Gematigd prote´nedieet
Ook in deze fase zorgt de persoonlijke samenstelling van prote´nepreparaten voor uw gewichtsverlies. Uw vult uw persoonlijke dieetplan aan met vlees, gevogelte, groente en vis om zo geleidelijk toe te werken naar fase drie.

Fase 3 - Voedingsbalans
Zodra het streefgewicht is bereikt, gaat u binnen drie weken helemaal over op gewone voeding. Wij berekenen uw persoonlijke voedingssamenstelling met gebruik van gangbare producten en verwerken dit in een Persoonlijk Dieetplan met dagmenu's. Hierin staat op welke voedingsmiddelen uw gewicht negatief dan wel positief reageert.

Fase 4 - Stabiliseren
Aangezien uw lichaam ongeveer een jaar nodig heeft om ingesteld te zijn op uw nieuwe gewicht, is het noodzaak om regelmatig te controleren of het gewicht nog steeds in de juiste verhouding van vet, vocht en spiermassa is opgebouwd. In deze fase vindt dan ook de fine-tuning plaats. De consulten bouwen zich af tot 1 bezoek in het half jaar. Wanneer uw lichaam gewend is aan uw nieuwe gewicht bent u zelf in staat om uw lichaamsgewicht stabiel te houden.

Meer weten:Contact