Onze Geschiedenis

De droom van Willeke ging in vervulling met het opstarten van haar eigen afslankinstituut. Het begon allemaal met het openen van een sportcentrum in 2003. Na tien jaar loondienst sloot zij zich aan bij een franchiseformule waarbij cliënten met behulp van een gezond voedingspatroon en sporten afvallen. Hoewel de cliënten erg gemotiveerd waren vielen de resultaten toch tegen.

‘Ik besloot het heft in eigen handen te nemen’, vertelt Willeke ‘en ik ging - mijn eigen dieet - ontwikkelen'. De kracht van het dieet kon op basis van gewone voedingsmiddelen niet optimaal worden benut. 'Ik moest op zoek naar een leverancier die wel de kracht van het dieet kon optimaliseren.'

Om verder te kunnen met haar eigen dieet heeft Willeke in 2006 afscheid genomen van haar sportcentrum. ‘Dit dieet past namelijk niet in de franchiseformule'.

Nu kan ik mij volledig richten op - mijn dieet - in combinatie met de proteďnepreparaten en voedingssupplementen. Het is een groot succes en het geeft mij een goed gevoel om mensen niet alleen definitief te zien afvallen, maar vooral ook om ze bewust te maken van hun eetkeuzes.

'Afvallen en nu definitief! Het kan echt.'

Meer weten:Contact